ANTALYA / SERİK - Tekeli Ortaokulu

TEKELİ ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU YAPILDI TEKELİ ORTAOKULUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİNİN YENİ BAŞKANI SEÇİLDİ

26 Ekim  2023 Perşembe günü saat 13.30’da Tekeli Ortaokulu Konferans Salonunda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tekeli Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıyaokul müdürü Özay Ala, müdür yardımcıları, öğretmenler, okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını okul müdürü Özay Ala yaptı. Okul müdürü Ala , disipliniyle, eğitim kadrosuyla ve öğrencileriyle Serik’te örnek okul olmaya devam ettiklerini söyledi. Ayrıca3 yıldır okul aile birliği yönetiminde olup okul aile birliği başkanlığı görevini yürüten Durmuş DURMAZ’a ve yönetim kurulu üyelerine  okul için yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Okul aile birliği başkanı  Durmuş  Durmaz da bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her zaman Tekeli Ortaokulunun yanında olacağını belirterek seçilecek  yeni yönetime görevinde başarılar diledi.

Eski yönetim kurulu faaliyetlerinin konuşulduğu ve ibra edildiği toplantıda seçimle yeni yönetim ve denetleme kurulu belirlendi. Yapılan seçimde okul aile birliği başkanlığına Av. Binnaz Büyükkurt seçildi. Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu: Av.Özgür Kıvran, Mehmet Balcı, Ömer Kökçe, Beyazıt Işık. Yedek üyeler:Mustafa Öz, Yusuf Karabacak, Mesut Avşar , Bilal Karyağdı, Gökhan Akıl.

Okul Müdürü Özay ALA, yeni yönetime seçilen Av.Binnaz Büyükkurt ve ekibine başarılar dileyerek okulumuza yapacakları çalışmalardan dolayı şimdiden teşekkürlerini iletirken yeni başkan Av.Binnaz Büyükkurt “Yola çıktığımız arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız her çalışmanın çocuklarımızın yarınları için olduğunu biliyoruz. Bu nedenle  ben ve ekip arkadaşlarım maddi manevi üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız” dedi.Seçimlerin sona ermesiyle birlikte okulun ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik olarak yönetim kuruluna yetkilendirme yapıldı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tekeli Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimine seçilenlerin velilere tanıtılmasıyla toplantı sona erdi.

08-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 13:25 - Görüntülenme: 63